Yritys

Oulaisten LVI Oy on perustettu helmikuussa 1985, yrityksen toiminta koostuu LVI- urakoinnista, huoltotyöstä sekä tarvikemyynnistä.

Henkilökuntaamme kuuluu 17 alansa ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2014 oli noin 3,5 miljoonaa euroa. Markkina-alueena on Oulainen lähikuntineen. Urakointi on painottunut perinteisesti julkiseen, teolliseen, sekä yksityiseen rakentamiseen. Myymälämme tarjoaa LVI- alan kokonaispalvelun asiakkaillemme.

Oulaisten LVI Oy on vakavarainen LVI-alan toimija. Yritys kuuluu luottokelpoisuusluokkaan AAA, johon kuuluu 3,5 % yrityksistä. Ei riitä että tuotteen valmistaja on vakavarainen ja luotettava toimija. Myös myyjäyrityksen ja tuotteen asentavan yrityksen täytyy olla luotettava koska he ratkaisevat lopullisesti kokonaisuuden onnistumisen.


Laatupolitiikka

Oulaisten LVI Oy on luotettava ja pysyvään yhteistyöhön tähtäävä kumppani, joka sitoutuu toimintansa jatkuvaan kehittämiseen ja työntekijöistä huolehtimiseen. Yrityksen toiminnan lähtökohtana ovat erinomainen yhteishenki, sekä asiakkaidensa tarpeet ja odotukset. Sitoudumme laatupolitiikkamme mukaiseen työskentelyyn ja odotamme sitä myös yhteistyökumppaneiltamme.


Toiminta-alueena yrityksellä ovat:

Oulainen, Ylivieska, Sievi, Nivala, Haapavesi, Kalajoki, Alavieska, Pyhäjoki (myös Hanhikivi), Raahe, Siikalatva, Merijärvi, Kannus, Liminka, Kempele, Oulu.

Pyhäjoella toimimme myös Hanhikiven ydinvoimalatyömaan alueella.

Yhteyshenkilöt

Marko Simunaniemi

Marko Simunaniemi

Toimitusjohtaja, Tarjouslaskenta, Projektinjohto

+358 4453 03538

etunimi.sukunimi@oulaistenlvi.fi

Joni Simunaniemi

Joni Simunaniemi

Hallinto, Tarjouslaskenta, Projektinjohto

+358 44201 3069

etunimi.sukunimi@oulaistenlvi.fi